FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
|
Směnárny v Praze |
---|
![]() ![]() |
13. 8. 2017 17:03 ![]() |
Ahoj, nevíte někdo jestli nějaká směnárna v Praze směňuje indické rupie? Ze služebky mi toho zbylo a nevím kde to udat.
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
13. 8. 2017 20:58 ![]() |
Docela se divím, že tě s nimi pustili do letadla. Indické rupie se nesmí vyvážet (z nařízení indické vlády) a já když jsem je při prodeji při odletu směňoval, musel jsem předložit nákupní lejstro (které jsem dostal při nákupu při příletu), jakože jsem si je nevytáhl ze zadku
![]() Doporučuji zkusit udat na cestovatelských fórech, dobrodružnější z nich si je třeba koupí. V ČR nevím o žádné bance či směnárně, která by je z důvodu výše uvedené kontroly oběživa brala. Další možností je zkusit indickou komunitu v Praze, je otázka, zda se striktní kontrola oběživa dělá i u občanů, nebo s tím prudí jen sáhiby. Pokud to není horentní obnos, nech si je jako suvenýr. Můžeš je rozdávat přátelům ![]() |
![]() ![]() |
17. 8. 2017 10:07 ![]() |
Jedná se o částku cca. 8000 rupií - vybíral jsem 15000 z bankomatu v Chennai. Když jsem odlétal z Indie, tak mě nikdo nekontroloval, myslím že vývoz cca. do 20000 rupií není problém, akorát teda teď nevím co s tím no
![]() |
![]() ![]() |
17. 8. 2017 16:12 ![]() |
Vzhledem k jejich inflaci to nemá smysl sušit na priste. Zkus napsat na cestovatelska fóra : orbion, akcniletenky.com nebo někam na Facebook na stránky bazar v tvem okolí
|
![]() ![]() |
20. 8. 2018 13:53 ![]() |
Prodam MKD Makedonsky Denary - zapomel jsem cast smenit a docela dost mi zustalo.
Dal jsem uz jinde do fora, ale preci kdyby jen tu nekdo nahodou mel cestu ![]() Osobne mozno Praha ![]() |
![]() ![]() |
24. 8. 2018 10:55 ![]() |
Malem bych zapomel, uz prodano, pomerne rychle. Dekuji za nabidky a preji stastnou cestu!
![]() |
![]() ![]() |
14. 8. 2019 15:36 ![]() |
Ahoj, ségra potřebuje forinty. Jaká směnárna v Praze má nejlepší kurzy? Jak nejsem z Prahy, tak nemám přehled. Díky moc za tipy.
|
![]() ![]() |
6. 9. 2019 06:28 ![]() |
Obecně mám nejlepší zkušenost s kurzy se směnárnou v Jindřišské ulici vedle pošty - poznáš ji snadno, je tam strašná fronta. Nemají ale kurzy na webu.
Ze směnáren s kurzy na webu doporučím www.alfaprague.cz, vytiskni si z jejich webu kupon na VIP kurz. |
![]() ![]() |
19. 11. 2019 10:33 ![]() |
Právě naopak, v Praze je velmi mnoho směnáren nejen bez poplatku (to už je téměř standard), ale i s velmi výhodnými kurzy. Jenže pověst jim kazí pár zlodějů na několika klíčových bodech (letiště, hlavní nádraží, Václavské náměstí, Staroměstské náměstí).
Stačí ale jít do bočních ulic z těchto lokalit (Jindřišská, Politických vězňů, Opletalova, Kaprova, Můstek,...) a tam lze najít velmi výhodné směnárny. |
![]() ![]() |
6. 4. 2023 10:55 ![]() |
Ahoj, potřebuji pravidelně měnit 8 - 21 tisíc USD na CZK. S ohledem na částku bych to nerad dělal někde z ulice u okénka. Nevíte, která z nejvýhodnějších směnáren má i box? Vím o exchange.cz, ale nejlepší kurz jsem našel na Jindřišské a Nakazánce (asi stejný majitel podle webu), ale není zřejmé, zda mají boxy. Pokud by za směnárénský kurz byla i nějaká devizovka využil bych ji. Účet mám u RB, tak nejlépe aby i devizovka měla účet tam, ať nemusím platit převody. S ohledem na částku se pro mě počítá každý halíř... Díky!
|
![]() ![]() |
6. 4. 2023 11:19 ![]() |
Diskrétní box má třeba směnárna alfaprague v pánské pasáži v ulici Na Příkopech.
Co se týče devizovek, tak určitě vyzkoušej Akcentu, nově patří do portfolia Raifky, ale zkusil bych i ostatní, Easychange, SAB, Citfin, Roklen,... |
![]() ![]() |
6. 4. 2023 14:45 ![]() |
Alfa prague jsem dosudl využíval i na eura, byli nejvýhodnější, ale teď se dost zhoršili, resp. mají nejhorší kurz z těch známých. Akcenta má taky nic moc kurz...
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 12 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Cestování, dovolená, sport |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |