FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Tipy pro výhodné nákupy |
Předchozí stránka |
LIDL Plus (věrnostní kartička) |
---|
![]() ![]() |
18. 10. 2020 14:40 ![]() |
Hlavně je dost blbý, že QR code je v mobilu, rozhodně je to výrazně pomalejší (zdržuje, překáží, hrozí spanutí mobilu a jeho zničení...) než obyčejná plastová kartička. Musím odklopit chránič obrazovky, přejet prstem přes obrazovku, zadat pin, nalistovat appku, otevřít karta lidl plus - QR code, to sice jde udělat ve frontě, ale než ho přiložím ke čtečce, tak už zase mám zamknutý display (30 sec).
Zlatá stará dobrá kartička, vytáhnu spolu s platební kartou a píp (věrnostní k.) a píp (platební k.) a je to... Dnešní výhra - tentokrát to nevyšlo... (tj. zase hoxno!) |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
18. 10. 2020 14:48 ![]() |
To by pak musel člověk nosit plný ruksak kartiček, ještě že všechny jdou dát do mobilu.
|
![]() ![]() |
18. 10. 2020 15:06 ![]() |
Drum - jde to i takhle slozite (vc. placeni fyzickou platebni kartou)
Ale nastesti to jde i jednoduseji (nam ostatnim)... |
![]() ![]() |
18. 10. 2020 18:56 ![]() |
To DrumSession:
Tak si ten QR kód vytiskni na papír a dej do peněženky. Případné slevy v aplikaci si můžeš aktivovat v klidu mimo frontu u pokladny... |
![]() ![]() |
21. 10. 2020 19:36 ![]() |
Copak o to, vyhrávám celkem pravidelně, ale většinou drobnosti, které se moc nevyplatí nakupovat. Pokud bych už o nákupu uvažoval, tak je zboží beznadějně vyprodáno po dobu platnosti slevy. Naposledy to byl Jar na nádobí, který do regálu doplnili přesně druhý den, kdy sleva skončila. Prostě taková hra se zákazníkem.
|
![]() ![]() |
22. 10. 2020 10:59 ![]() |
Jo, to samý s ústní vodou, na mém žebříčku Lidl pěkně klesá.
|
![]() ![]() |
22. 10. 2020 15:47 ![]() |
Dnešní výhra - tentokrát to nevyšlo...
|
![]() ![]() |
22. 10. 2020 18:31 ![]() |
To jsou prozatím všechny moje výhry ... zas si nemůžu stěžovat na jejich kvalitu
![]() |
![]() ![]() |
22. 10. 2020 22:03 ![]() |
Prej nechce ústní vodu...
Spojením info z tvého tlf o pohybu na Google Maps v kombinaci s přihlášením na FB a budíku "se odežřelo", že po zazvonění budíku a zahájení pohybu tlf. uplyne jen velmi krátká doba, a že si ráno nestačíš vyčisti zuby naotožpak použít ústní vodu, a to je potvrzeno tím, že tvé přítelkyně z FB po stekání s tebou sami od sebe po krátké době odcházejí (zatím co ty setrváváš na jednom místě) a ony během dne pak nakupují TicTac, Halls nebo ústní vodu. LíhlAnalytiCS-Hadr & Soon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
28. 10. 2020 01:23 ![]() |
Do lidlu chodím normálně, ale většinou v těch slevách stejně není nic, co chci koupit. Tak se s kartou neobtěžuju, ale dneska mě nachytali s těmi kupony, kdy v aplikaci jsou aktuální a také ty, co budou funkční za týden. Není tám žádný vizuální předěl.
|
![]() ![]() |
3. 12. 2020 15:42 ![]() |
Včera se mě ptali jestli mám jejich App, oč v ní běží?
|
![]() ![]() |
3. 12. 2020 16:20 ![]() |
Jsou tam výhodné nabídky.
|
![]() ![]() |
11. 1. 2021 18:36 ![]() |
Štěstí, muška jenom zlatá, ULETĚLA !
No ti jsou vtipní ve stíracím lose. |
![]() ![]() |
21. 11. 2021 21:43 ![]() |
Havers píše To DrumSession: Tak si ten QR kód vytiskni na papír a dej do peněženky. Případné slevy v aplikaci si můžeš aktivovat v klidu mimo frontu u pokladny... Ja si ten QR kod karety ulozil do nornálního telefonu. a Zatím jednou se mi lidl plus nefungoval, i když na poklade lidl plus aktivován, Jediné co stojí zato je kupon pokud v okolí otrevřou nový lídl 20 procent sleva je dobra Za me dobry ze tam jsou ty učtenky. |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, 3, 4, • # Stránka 4 z 4 [ Příspěvků: 59 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Tipy pro výhodné nákupy |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |