FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Tipy pro výhodné nákupy |
Předchozí stránka | Další stránka |
LIDL Plus (věrnostní kartička) |
---|
![]() ![]() |
2. 10. 2020 13:13 ![]() |
ale dá se uložit i např. do Stocard a pak nevadí, že je špatný signál
|
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
2. 10. 2020 14:03 ![]() |
A do Google Pay by to nějak uložit šlo? Mám tam slevové karty ostatních obchodů.
|
![]() ![]() |
2. 10. 2020 14:14 ![]() |
třeba i do Curve
|
![]() ![]() |
2. 10. 2020 19:37 ![]() |
Stačí screenshot.
Já to chci dát do hodinek, mám tam takhle kartičku do Kauflandu, ale ten kód z Lidlu to nechce vzít. |
![]() ![]() |
2. 10. 2020 19:57 ![]() |
Dobrý nápad, dík.
|
![]() ![]() |
3. 10. 2020 20:13 ![]() |
Ja to brzy odinstaluju, z 10 stíracích losů nic, kupóny a slevy v aplikaci jen na věci, co nekupuji. Vám to někomu něco přinese?
Kaufland i Glóbus věrnostní karty jsem taky zahodil. Jen Tesco vrací aspoň 1% v Club Card. |
![]() ![]() |
3. 10. 2020 20:45 ![]() |
Tak každej kupuje něco jinýho, já už pár slev využil, ale to by mě používat aplikaci asi nedonutilo. Pro mne je klíčová funkce archivace účtenek, kupuji tam i dražší věci a občas je potřeba něco reklamovat. A papírové účtenky jednak blednou a navíc mají tendenci se záhadně ztrácet
![]() A trochu OT: Globus aplikace zas boduje funkcí scan&go. |
![]() ![]() |
3. 10. 2020 20:47 ![]() |
V Glóbusu jsem měl dnes 10 % na nákup, v Kauflandu občas na něčem ušetřím, v Lidlu taky něco málo. Tesco vede, akorát s těmi kupóny je to trochu opruz, všechno zobrazovat.
|
![]() ![]() |
4. 10. 2020 20:47 ![]() |
Od pondělí 5.10.2020 Lidl akceptuje i Sodexo stravenky
Stravenkáři získali v boji o přežití mocného hráče. Na pokladnách je začne brát Lidl https://zpravy.aktualne.cz/finance/naku ... f6b220ee8/ |
![]() ![]() |
4. 10. 2020 22:23 ![]() |
Zaplaceno tím Sodexo nesmyslem už dnes.
|
![]() ![]() |
5. 10. 2020 11:25 ![]() |
Lidl aplikace v mobilu zobrazí QR kód, i když nejsou puštěná data nebo wifi. Takže není potřeba být online.
Ale pro jistotu mám uložený printscreen (stejně jako u Kaufland aplikace). |
![]() ![]() |
5. 10. 2020 19:19 ![]() |
no setřel jsem los za nakup ale nic
|
![]() ![]() |
6. 10. 2020 09:36 ![]() |
já asi až 6. sleva dvacka na kešu a další sleva dvacka na tatarak...trapnější start věrnostního programu jsem nezažil a to se všude psalo, jak rozválcuje konkurenci
|
![]() ![]() |
6. 10. 2020 10:39 ![]() |
DoubleSix píše Lidl aplikace v mobilu zobrazí QR kód, i když nejsou puštěná data nebo wifi. Takže není potřeba být online. Máš pravdu. Na telefonu, kde nejsou mobilní data nebo wifi, se zobrazí chybové hlášení a Kartu Lidl Plus je možné zobrazit. Na telefonu, kde jsou pomalá data se zobrazí bílá obrazovka s logem Lidlu a teprve až se stáhne aktuální nabídka, jde použít QR kód z Karty Lidl Plus. |
![]() ![]() |
7. 10. 2020 21:08 ![]() |
Dr.D píše ...Pro mne je klíčová funkce archivace účtenek, kupuji tam i dražší věci a občas je potřeba něco reklamovat. A papírové účtenky jednak blednou a navíc mají tendenci se záhadně ztrácet ![]() To by ale chtělo nějaké vyhledávání, nebo aspoň třídění těch účtenek. Proklikávat desítky nebo stovky souborů bude vopruz. |
Nahoru |
Přejít na stránku Předchozí stránka 1, 2, 3, 4, • # Další stránka Stránka 2 z 4 [ Příspěvků: 59 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Tipy pro výhodné nákupy |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |