FinExpert.cz |
Přihlásit se |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Vzdělání, studia, kurzy, školy, rekvalifikace |
|
maturita and odklad |
---|
![]() ![]() |
6. 4. 2006 14:50 ![]() |
lidi za jakych okolnosti lze odlozit maturitu?
Kdyz vemu v potaz ze dany student musi prerusit studium z duvodu zdravotnich nebo jinych okonosti? co kdyz dany student se neciti na maturitu muze pozadat o odklad? nebo to vezmou tak ze pokud to neni ze zdravotnich duvodu nebo jinych zavaznych duvodu tak to udelaji tak ze, toho dotycneho nepripusti k maturite a nechaji ho delat az v zari? pokud jim dotycny rekne ze .... v jednom predmetu se opravdu hodne neciti napriklad v nemcine a jinych predmetech naopak je vse v poradku |
Poslední příspěvek |
![]() ![]() |
6. 4. 2006 15:06 ![]() |
reknu to takto primo na rovinu:
mam dosti velke problemy s nemcinou a jinak ostatni maturitni predmety zvldam v poho. kdyz bych zadal o odklad a rekl jim ze budu chodit do jazykovych kurzu nebo jazykove skoly na rok slo by to takto? |
![]() ![]() |
22. 7. 2015 15:48 ![]() |
Jestli se chceš rychle za prázdniny naučit německy, doporučím ti jazykovku. Řešil jsem naprosto totožný problém a to maturitu z němčiny. Samozřejmě jsem první termín nezvládl, takže jsem se přes prázdniny zapsal do kurzu, jako začátečník a s lektorkou jsme si vyjasnili cíle mého studijního plánu (zvládnout maturitu - mluvený projev i sloh). Lektorka se mi skvěle přizpůsobila a v září jsem to zvládl na dvojku, za což jsem neskonale vděčný.
Kdyby si to chtěl zkusit: |
Naposledy upravil PatrikChrz dne 23. 7. 2015 06:11, celkově upraveno 2 |
spam |
![]() ![]() |
22. 7. 2015 15:56 ![]() |
Nó, řekl bych, že po devíti letech tu maturitu už bude mít.
|
Nahoru |
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 4 ] Předchozí téma | Následující téma |
Verze pro tisk |
Superfórum » Obsah fóra » Život » Vzdělání, studia, kurzy, školy, rekvalifikace |
Hledat |
Zobrazit v normálním vzhledu |
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies |