FinExpert.cz

Přihlásit se

Předchozí stránka  |  Další stránka

Finanční gramotnost žen

Offline - Diskutér Profil 
14. 1. 2016 14:58 Odeslat příspěvek
Přesně, večer se k partnerce netulím proto, abychom si krásně popovídali :) S plnou pusou se stejně nemluví...
Poslední příspěvek

Offline - Inventář Profil 
14. 1. 2016 18:22 Odeslat příspěvek
Navic proc by se mel nekdo spokojit pouze s jednou veci, kdyz mohu mit obe - krasnou i inteligentni :mrgreen:

14. 1. 2016 19:26 Odeslat příspěvek
Preference jednoho kritéria neznamená ignorování druhého. Znamená to jen, že ta, co neprojde preferovaným kritériem, to tím vzhledem už nezachrání. Ale chápu, že existují lidé, kteří dají přednost vzhledu a pak si stěžují, že jejich partnerka není schopna pochopit, že účet v ČS není to pravé, a že účet u Fio naopak to pravé je.

Offline - Nadšenec Profil 
14. 1. 2016 19:38 Odeslat příspěvek
Jako vzhledem k finanční náročnosti žen je cca 100 Kč měsíčně navíc na poplatcích naprosto zanedbatelné a samo o sobě to nemá smysl řešit. Horší je, že tam je riziko, že tyhle -iční banky umí dost dobře tlačit ženám i jiné produkty, které objektivně nepotřebují. V tom je třeba dobré Fio, z kterého nikdo nevolá a nic vám nenutí...

15. 1. 2016 16:21 Odeslat příspěvek
radecekh: a ted si jeste vem, budes mit blbou a navic hnusnou! :mrgreen:

15. 1. 2016 17:19 Odeslat příspěvek
S474N:
Blbou mít nebudu nikdy, protože na takových mě nic nepřitahuje. A hnusné budou nakonec všechny, takže je to skoro jedno.
Stejně mě ale fascinuje, kolik lidí má svého partnera či partnerku jen na parádu a ty podstatné vlastnosti vůbec neřeší.

15. 1. 2016 17:51 Odeslat příspěvek
Tak já řeším třeba tu finanční gramotnost.

15. 1. 2016 20:07 Odeslat příspěvek
astrapa: a cos vyresil? Seriozne by me to zajimalo.

Ja mam radsi, kdyz ma polovicka umi veci, ktere ja neumim a spis se doplnujeme, nez abychom oba dva umeli vsechno (vlastne nic).

20. 1. 2016 16:51 Odeslat příspěvek
Vy tu řešíte ženy, ale já mám doma problém s chlapama. Nejednou jsem se přimotal do debaty, jak tady máme ty hrozné drahé banky, co nás sdírají z kůže. Když jsem říkal, že platit nemusí, může mít třeba FIO jako já, skončilo to u mlčení a koukání se do zdi. Ještě jsem se i nabídl, že do banky s nimi zajdu všechno vyřídit a nic...

Offline - Nadšenec Profil 
20. 1. 2016 17:12 Odeslat příspěvek
No chlap nikdy neprizna ze neco nevedel, jsme preci pany tvorstva ne :) A mj. Fio mi taky nejak neseni, ale smamozrejme chapu point - bank zdarma je vicero a byl to jen priklad. Ale co uz, copak chces kazit nekonecne debaty u piva? Pak uz by nebylo nac si stezovat a sejit se s kamarady a kecat o neskutecnych kravinach je preci pekny !
Mj. urcite ti nereknou ze maj u sve banky X uveru a k nim ten ucet proste jako podminku mit musi. Oni by si preci nikdy nepujcili protoze jsou zodpovednym zivitelem rodiny ;-)

20. 1. 2016 18:58 Odeslat příspěvek
Chlap to prizna, parodie na chlapa ne.

paty07: proc bys nekam chodil? At si to zaridi online pres web. Navic evidentne je to dostatecne nestve, kdyz nic nechteji delat.

Offline - Kolemjdoucí Profil 
20. 1. 2016 22:54 Odeslat příspěvek
Já jsem taky žena v tomto fóru. I když spíše čtu než přispívám. A finančně gramotná snad jsem... i když mám (nejen) účet u České :)

21. 1. 2016 04:50 Odeslat příspěvek
Tak jasne, to si o sobe mysli kazdy klient CS, ze je financne gramotny. :D Ja take. :oops:

21. 1. 2016 11:47 Odeslat příspěvek
Ono ruku na srdce, i ten nejvetsi debil si o sobe mysli, ze je genialni.

21. 1. 2016 11:59 Odeslat příspěvek
mobilman píše
No chlap nikdy neprizna ze neco nevedel, jsme preci pany tvorstva ne :) A mj. Fio mi taky nejak neseni, ale smamozrejme chapu point - bank zdarma je vicero a byl to jen priklad. ......
Mj. urcite ti nereknou ze maj u sve banky X uveru a k nim ten ucet proste jako podminku mit musi. Oni by si preci nikdy nepujcili protoze jsou zodpovednym zivitelem rodiny ;-)

U nás doma jsou konzervativní. Fio se mi líbí v tom, že má stabilní podmínky a jsem si nejvíce jistý, že tenhle účet bude zdarma bez podmínek. Taky vypadá nejvíc jako klasická banka - pobočka, hotovostní pokladna, bankomatová síť. Fio by se pro ně krásně hodilo, příkazy přes IB jako teď, bankomat v obchoďáku, kam všichni jdou několikrát do týdne. Na pobočce většinou prázdno.
Jasný jsou i více výhodné účty, ale nechtěl bych je za rok tahat zase jinam, protože se něco spoplatkovalo jako u mBank. ;-)
A tím, že nemají úvěr jsem si na 100 % jistý.
S474N píše
paty07: proc bys nekam chodil? At si to zaridi online pres web. Navic evidentne je to dostatecne nestve, kdyz nic nechteji delat.

Protože jsou konzervy - papír od bankéře je papír od bankéře :mrgreen:

Přejít na stránku Předchozí stránka  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další stránka
Stránka 3 z 7 [ Příspěvků: 91 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk

Hledat
Přeskočit na

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies