FinExpert.cz

Přihlásit se




RECEPT-luxování ledničky něco k snědku pro Finexperts ♂ i ♀

Offline - Diskutér Profil 
20. 3. 2020 23:25 Odeslat příspěvek
RECEPT pro Finexperty na něco k zakousnutí a na pohodu, něco jednoduchého a dobrého. Nemáte ?

Prošel jsem ledničku a povedlo se mi "uvařit" chleba s pomazánkovým máslem a kaviárem (německým - černý, malý kuličky), co zůstal od Silvestra.
Poslední příspěvek


Offline - Diskutér Profil 
21. 3. 2020 05:11 Odeslat příspěvek
Jestli chceš přežít pandemii, na kterou není lék, tak se nepřežírej a připrav tělo, aktivuj svoji imunitu několikadenním půstem jenom o vodě.
https://www.magazinzdravi.cz/leceni-hladovkou


Offline - Administrátor Profil 
21. 3. 2020 07:12 Odeslat příspěvek
Jestli mám umřít, tak určitě ne hladovej :).

Teda včera jsem to přehnal, když jsem přišel z práce domů, tak jsem se tak přijedl, až jsem se nemohl ani hnout a nezbylo nic jiného, než jít spát:)


Offline - Diskutér Profil 
21. 3. 2020 09:53 Odeslat příspěvek
suram píše
aktivuj svoji imunitu několikadenním půstem jenom o vodě.

Máš s tím osobní zkušenosti?
Kdo to již nepraktikoval dosud, tak bych podobné experimenty právě v této době nedoporučila.
Já mám zkušenosti s 1 až 3 denními hladovkami a určitě bych právě teď nešla do několikadenní hladovky a vím proč.
Za důležité považuji (nejen teď) jíst kvalitně, tj.vařit si ze základních surovin, používat koření a bylinky a dobře kombinovat, mít zdroj domácího kimči nebo jiné doma kvašené zeleniny. Máme doma rok instant pot z Amazonu, je komplet nerez i uvnitř, žádné tzv. nepřilnavé povrchy jako u prodávaných v ČR. Je to veliká časová úspora a komfort při vaření. Za poměrně málo peněz hodně muziky. Uvaří v něm i chlap, který normálně vařil jen čaj a vajíčka. My teď ještě denně doplňujeme některé minerály a vitamíny.


Offline - Diskutér Profil 
21. 3. 2020 11:27 Odeslat příspěvek
DrumSession píše
RECEPT pro Finexperty na něco k zakousnutí a na pohodu, něco jednoduchého a dobrého. Nemáte ?


Tenké krajíčky chleba pořádně namočím v rozšlehaných vejcích a opeču po obou stranách na troše tuku na pánvi. Pak namažu plnotučnou hořčicí nebo kečupem a posypu cibulí, pokud mám matjesy, tak je nadrobno nasekám a přidám, stačí jen malinko, nemusí být, k tomu kyselé okurky. Nejoblíbenější varianta je namazat je pěnou z Nivy (utřít máslo s Nivou), ozdobit rajčetem nebo okurkou a dobré pivko k tomu. Těchto chlebíčků lze udělat plný tác a nechat je mimo ledničku, neoschnou, stále jsou vláčné.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
4. 6. 2020 11:55 Odeslat příspěvek
Poslední dobou jsem měl často knedlíky s vajíčkem, co zbyly od omáček.
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď

Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 6 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies