FinExpert.cz

Přihlásit se


 Další stránka

Imperial Finance.

Offline - Návštěvník Profil 
19. 2. 2021 07:59 Odeslat příspěvek
Zdravím, do rukou se mi dostala nabídka této společnosti. Máte někdo prosím nějakou zkušenost?


posílám slíbené informace o naší společnosti Imperial Finance. Tato společnost v současné době usiluje o mezinárodní licenci OCP. Aktuálně dokončujeme účetní závěrku hospodaření za rok 2020 včetně auditu, vše bude dostupné online.

Brand Imperial Finance a fondy Imperial Trade Capital a Imperial Invest Funds (měsíční výnos 0,9 - 2,4 %):

Vklad 100 tis. Kč = výnos fix 0,9 % měsíčně s měsíční výplatou (forma dluhopisu s měsíčním kupónem)
Vklad od 500 tis. Kč = výnos fix 1 % měsíčně s měsíční výplatou (forma dluhopisu s měsíčním kupónem)
Vklad od 1 mil. Kč = výnos fix 1 % + variabilně až 1,4 % (tzn. celkem až 2,4%) měsíčně s měsíční výplatou (přímo investiční fond pro kvalifikované investory)

Obecné informace:
- Měsíční výnos: 1% - 2,4 % p.m.
- Průměr za poslední rok (2020): 2,3 % p.m.
- Výplata každý měsíc: do 25. dne v měsíci na Váš bankovní účet
- Náklady: žádný vstupní ani výstupní poplatek
- Investiční horizont: smlouva je standardně na 1 rok, výběry ale nejsou omezeny časem - vysoce likvidní
- Výběr: kdykoliv během doby trvání smlouvy, peníze do 42 dní
- Strategie:
- Nemovitosti, developerské projekty, spolupráce např. se společností peopleinsafety (www.peopleinsafety.cz) - kontejnerové bydlení s využitím nejmodernějších nano technologií apod.
- Komodity, akcie, dluhopisy, zlato
- AOS (automatický obchodní systém), kde je pro minimalizaci rizika obchodováno vždy maximálně s 1/1000 kapitálu na obchod.
Tyto systémy fungují jako u miliardáře Karla Janečka a využívá se zde strategie scalpingu trhů. To znamená desítky mikroobchodů za sekundu, přičemž dochází ke vzájemné kooperaci grafů a tím se maximalizuje zisk. Samozřejmě není to tak jednoduché, ale to se popřípadě můžeme pobavit osobně.

Co se týče fondu, s kvalifikovanými investory preferujeme osobní setkání na našich kancelářích, na adrese Orlí 36 v Brně, popřípadě videoschůzku.

Ve smlouvě je navíc ošetřeno, že se společnost zaručuje vyplatit ke konci trvání smlouvy jistinu (vklad) plus fixně daná procenta. To není u většiny společností běžné.
Poslední příspěvek


Offline - Diskutér Profil 
19. 2. 2021 08:20 Odeslat příspěvek
Jasný podvod. Nikdo na světě dnes nemůže garantovat 1 % p.m. Kdyby tohle dokázali, nepotřebujou na to cizí peníze. NEBRAT!


Offline - Návštěvník Profil 
19. 2. 2021 08:21 Odeslat příspěvek
Ja si to taky říkám, navíc emise dluhopisů Imperial B&S bond s.r.o. je na 10 mil. (ZK je 10 mil.) a historie firmy je 1 rok.....


-
19. 2. 2021 09:43 Odeslat příspěvek
Jestli věříte tomuto pánovi, tak směle do investování :)
https://webo-agency.cz/zdenek-wetter/


Offline - Mírně pokročilý Profil 
20. 2. 2021 17:35 Odeslat příspěvek
2,4% měsíčně + likvidita do 42 dnů :D:D A teď tu o karkulce.

PS: A je fakt sranda, jak do toho popisu vměstnali K.Janečka, aby to působilo, že mají super výdělečnou technologii. Přitom, kdo alespoň trochu vidí do byznysu RSJ, tak ví, že tam se na AOS fakt nevydělává.


Offline - Diskutér Profil 
20. 2. 2021 19:21 Odeslat příspěvek
Tak on má hlavně IT přímo na burze. Což ostatní šašci určitě mít nebudou.


Offline - Mírně pokročilý Profil 
21. 2. 2021 12:00 Odeslat příspěvek
Berta21: Tohle zní až moc dobře na to, aby to byla pravda. Každý, kdo nabízí zhodnocení 1% a víc měsíčně bez rizika, kecá a v drtivé většině podobných případů to končí to končí obrovskými ztrátami z investované částky.

saabik píše
Tak on má hlavně IT přímo na burze. Což ostatní šašci určitě mít nebudou.


To taky, ale RSJ vydělává hlavně na tom, že dělá market-makera na burzách s nižší likviditou. Burzy jim za to dokonce platí, protože bez MM by na takových burzách byly výrazně nižší objemy obchodů a burza by inkasovala méně na poplatcích. Proto je jejich přítomnost na těchto burzách prospěšná pro obě strany. Na burze NYSE, NASDAQ, LSE, DAX atd. by díky HFT tolik nevydělali, protože tam RSJ nikdy nebude mít takový vliv a soupeřili by s daleko větší konkurencí a to jak co do počtu, tak i co do kapitálu.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
27. 2. 2021 16:17 Odeslat příspěvek
S Imperial Finance mám zkušenost asi půl rok jako klient a jelikož se již dlouhodobě pohybuji na forexu, tak věřím, že do této diskuze mohu taky přispět.

Za prvé nevím nic o kontejnerech, zlatě apod., vždy jsem jednal pouze o možnosti investice do automatických obchodních systému a zprvu jsem byl velice skeptický, nicméně mě ujistili dvě věci. První byla, že mi bylo dovoleno interaktivně nahlédnout na všechny účty přes myFxbook, všechny reálné, u renomovaného brokera, plně verifikované a rovněž můžu říci, že takové statistiky jsem viděl poprvé v životě a zadruhé hotová účetní uzávěrka od poměrně známé brněnské firmy. Věcí jsem si ověřoval samozřejmě daleko více, nicméně pokud nechcete zpochybnit suverenitu myFxbooku nebo účetní firmu, která stojí za jejich verifikovanou účetní uzávěrkou, tak data mluví jasně v jejich prospěch, byť se zdají nereálná.


Offline - Trvalý BAN Profil 
27. 2. 2021 16:28 Odeslat příspěvek
Jen aby to pak neskončilo takto:
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/police-ncoz-podvody-na-investicich-jo-investment-podvod_2002201307_ban


Offline - Diskutér Profil 
27. 2. 2021 18:32 Odeslat příspěvek
Nazdar Kadle. Já ti nevěřím ani tvoje jméno.


Offline - Kolemjdoucí Profil 
28. 2. 2021 10:44 Odeslat příspěvek
Už pouhý fakt, že mi bez dovolení tykáte a nejste schopna ani napsat správně mé jméno značí, že to extra pro Vás budu muset zjednodušit. Je jedno, zda-li věříte, jak se mě rodiče rozhodli pojmenovat, ale pokud chcete tvrdit, že se jedná o podvod, budete nejprve muset vyvrátit platnost jejich účetní uzávěrky stejně tak, jako jsem se o to pokoušel já. Jejich uzávěrka není na čestné prohlášení, jak to zpravidla bývá, nýbrž verifikovaná, tzn. na základě reálných dat, která jasně říkají, že vyplatili na výnosech přes 12 miliónů a i tak na konci roku vlastnili více kapitálu, než jim do firmy přiteklo. Proto, dokud tento dokument nevyvrátíte, je vše co tady plácáte pouhými silnými domněnkami internetového diskutéra v anonymitě.


Offline - Přeborník Profil 
28. 2. 2021 12:08 Odeslat příspěvek
No tak dobře.

Citace
budete nejprve muset vyvrátit platnost jejich účetní uzávěrky stejně tak, jako jsem se o to pokoušel já.
(Uzávěrka vs. závěrka)? A to které společnosti? Na jistém webu jsou odkazy na 3, a ani jedna nemá v obchodním rejstříku výroční zprávu. Takže se ani nemáme o čem bavit.

Citace
i tak na konci roku vlastnili více kapitálu, než jim do firmy přiteklo.
A to by jako mělo být neobvyklé?

A navíc na tamtom webu píšou „podléháme reportingu ČNB“ a odkazují se na pojem „Správa majetku srovnatelná s obhospodařováním (§ 15 ZISIF)“. Když se tu minule objevil někdo, kdo mluvil o §15, a dalo se to do kontextu s https://www.cnb.cz/export/sites/cnb/cs/ ... ejnost.pdf , bylo veselo. Asi zase bude.


Offline - Nadšenec Profil 
28. 2. 2021 13:39 Odeslat příspěvek
saabik píše
Nazdar Kadle. Já ti nevěřím ani tvoje jméno.

K tomu se připojuji.
Zatím vždy se na podobných vláknech (All Property, Peculium,.....) objevily čerstvě založené nicky, obhajující firmu, dožadující se důkazů a snažící se vypadat seriózně (netykejte mi 8-P ). Pak chvíli nic a po pár měsících až letech se objeví několik dalších nicků-postižených ovcí, které zoufale hledají na internetu, jak získat ztracené finance až se progůglí sem. A to už je pozdě. Pak již důkazy jsou, objeví se další nový nick, který nabízí řešení, hromadnou žalobu a ovce jsou oškubány podruhé. A pak konec, rezignace, smíření se ztrátou a vlákno končí bez návštěv na Smetišti.
Proto lidé čtěte, vše tady již bylo v podobných kabátech, je až udivující, jak se scénáře podobají. A kdo má děti, zahrejte si doma hru z odkazu a zvyšte finanční gramotnost svým dětem, v dospělosti se jim to bude hodit :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=SVGhpnVlFcA
Hezkou slunečnou neděli všem.


Offline - Mírně pokročilý Profil 
28. 2. 2021 13:56 Odeslat příspěvek
KarelHanak78 píše
..budete nejprve muset vyvrátit platnost jejich účetní uzávěrky stejně tak, jako jsem se o to pokoušel já. Jejich uzávěrka není na čestné prohlášení, jak to zpravidla bývá, nýbrž verifikovaná, tzn. na základě reálných dat, která jasně říkají, že vyplatili na výnosech přes 12 miliónů a i tak na konci roku vlastnili více kapitálu, než jim do firmy přiteklo. Proto, dokud tento dokument nevyvrátíte.....

Okamžitě jsem si vzpomněla na "proslavenou" společnost ENRON a jejich auditorskou společnost Arthur Andersen, která patřila do "velké pětky" nejlepších a nejdůvěryhodnějších auditorských společností.


Offline - Návštěvník Profil 
28. 2. 2021 14:04 Odeslat příspěvek
Myslím, že je to fantastická nabídka. Ale asi bych upřednostnil systém, který využil bývalý ministr vnitra, takový mladý, už s nevzpomenu na jméno. Ten na tom vydělal balík.
Nahoru

Odeslat nové téma  Odeslat odpověď
Přejít na stránku 1, 2, #  Další stránka
Stránka 1 z 2 [ Příspěvků: 20 ]
Předchozí téma | Následující téma
Verze pro tisk


Hledat
Přeskočit na
 

Hledat

Zobrazit v normálním vzhledu
Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Cookies